1
Hotelopias mål är att hjälpa självständiga resenärer på affärsresa eller semesterresa med att hitta och boka ett hotell på det enklaste och säkraste sättet och till det lämpligaste priset. Vi erbjuder ett stort sortiment av hotell och lägenheter, från de enklaste till de lyxigaste femstjärniga.
1
HostelsClub är ett ungt och innovativt företag, dedikerat till turister som vill resa med lite pengar. Det erbjuder tjänster till de bästa priserna i alla länder i världen.
1
I mer än 60 år har Auto Europe varit marknadsledande på biluthyrning över hela världen. Vi erbjuder hyrbilar på över 8000 resmål i mer än 135 länder. Sedan en tid tillbaka erbjuder vi även chaufför- och transferservice, hyra av sport- och lyxbilar samt motorcykelhyra.
1
Qatar Airways bildades 1993 och är ett flygbolag från Qatar, med ett 100-tal flygplan i flottan. Qatar Airways har haft sedan november 2007 flygningar mellan Stockholm och Doha fyra gånger i veckan men fr.o.m. slutet av mars 2010 har Qatar Airways utökat förbindelserna mellan Stockholm och Doha med daglig trafik samt med en större flygplanstyp. Från Doha finns sedan tidigare förbindelser till ett stort antal destinationer, främst i Asien, Afrika och Australien. Qatar Airways flyger även nuförtiden till Köpenhamn i Danmark och Oslo i Norge.
1
Bakom varje hotell står en engagarad ägareAlla hotell är privatägda och har sin egen karaktär och historia. Flertalet ligger centralt vid kommunikationer och knutpunkter andra ligger avskilt och naturnära. Väljer du ett Best Western hotell får du alltid ett omväxlande boende.
1
Världens största äventyrs-reseföretag
1
Live it erbjuder mer än 2 000 oförglömliga upplevelser över hela Sverige. En present som är enkel att köpa och fantastisk att få. Kunden kan välja bland allt från vinprovningar och skönhetsbehandlingar till adrenalinfyllda äventyr.
1
Med mer än 100 års kompetens är det inte konstigt att Kuoni regelbundet röstade till Storbritanniens favoritfirma. Kuoni täcker alla intressanta intressen från avkopplande stränder till kulturella eskorterade turer i nästan 100 länder.
1
De är världsettan specialist på flexibla, tillförlitliga transporter, betjänar mer än 700 flygplatser och 7500 städer.Deras Online bokning är lätt och snabbt med ett brett utbud av bilar, minibussar , limousiner och skyttlar som du kan förbeställa.
2
Vad du än letar efter, har Interhome det: 33.000 semesterhus och lägenheter i 31 länder- allt från småhus på bergen, villor, stadslägenheter eller slott online. Där hittar man rätt fastighet. Interhome sköter hela processen: bokningen, nyckelöverlämningen och även städningen.
1
Travelodge är Storbritanniens snabbast växande och mest erkända budgethotell företag. Cirka 80% av Travelodge-hotellen ligger nu i stora stadskärnor, städer och populära hotspots för semester. Travelodge-märket har en rad hotelldesigner, bland annat: specialbyggda hotell, list II-byggnader, kontorskonverteringar, stormarknader och återförsäljare.
1
Opodo är en av Europas ledande internetresebyråer med verksamhet i 14 Europeiska länder. Företaget erbjuder ett stort utbud av flyg, hotell, hyrbilar och kombinationen av flyg och hotell.
2
Holiday Extras, etablerad 1983, är Storbritanniens marknadsledare för tilläggsresor, specialiserat på flygplatsparkering, flygplatshotell, flygsalonger och reseförsäkring. Med ett prisbelönt rykte kan du vara säker på att du får de bästa priserna, stor tillgänglighet med den bästa kundupplevelsen.
1
I tio år har Snowrental tillhandahållit online skiduthyrning. Detta är ett enkelt sätt att boka din skidutrustning till rabatterade priser på mer än 400 europeiska skidorter.
1
Warner Leisure Hotels gör att korta raster är bara för vuxna och du kan bokstavligen göra så lite eller så mycket du vill. Koppla av och varva ner i vackra omgivningar eller vara aktiv med sitt stora utbud av sport, fritidsanläggningar och upplevelsestider.
1
Skiset är det ledande och vänligaste bergsnätverket med 800 hyrbutiker i 380 orter. Den är belägen i mer än 11 ​​länder. Skiset åtar sig endast att anställa utrustning utvalt från de stora varumärkena, i perfekt skick (regelbundet underhålls: slipning, vaxning, torkad och behandlad stövlar). Skiset åtar sig att göra allt för att skydda dina barn: Barns hjälm från ett stort märke kommer alltid att erbjudas när du anställer barns skidutrustning (Mini Kid, Kid och Champion kategorier). Säkerhet är viktigast i Skiset-kärnkulturen