1
Att laga festmat någon gång ibland är väl ingen konst. Vardagsmat däremot, ska vara god, näringsriktig och varierad. Dessutom ska den gå fort att laga och helst utan att innehålla halvfabrikat – där kan vi tala om utmaning.Att inspirera familjer till att äta god och sund mat och spara tid när det är som allra mest ont om den – det är tanken bakom Linas Matkasse.
5
Tassimo är globala tillverkare av konsument varma dryckesautomater.  Den Tassimo Hot Beverage System förbereder användaren en kopp portioner espresso, vanligt kaffe, te, varm choklad och diverse andra kaffedrycker.  Tassimo ger favoritmärken såsom Costa, Cadbury, Milka och Carte Noire till konsumenthushåll. Alla maskiner fungerar med Tassimo-märkt kaffe pod, som kallas T-skivor.  
4
Inspirerad av Walter Whittard grundande passion, sina köpare fortfarande köpa det bästa, som bygger på sina expertkunskaper för att få kunder ett exceptionellt stort antal te, kaffe och varm choklad. Alltid strävar efter att förbättra kvaliteten, de samarbetar med leverantörer, vårda nära relationer för att välja produkter och att skapa skräddarsydda blandningar av te och särskilda stekar kaffe som gör Whittard så unik.
1
Virginia Hayward firar nästan 25 år av att leverera särpräglade hämningar och gåvor på uppdrag av kunder som framför allt vill förstöra sina mottagare vid jul och hela året. Deras gåvor skapas kärleksfullt av den finaste maten, vinerna och hårdvaran, som framställs lokalt och från hela världen.
1
TheDrinkShop, som inrättades i november 1999, har tillägnat sig att tillhandahålla en ständigt utvecklad, specialiserad e-handel och slutgiltig dryckesportal, som erbjuder det största utbudet av viner, öl, sprit och gåvor och tillhörande produkter från alla onlineleverantörer.
1
zChocolat.com specialiserar sig på att skapa unika och eleganta gåvor av de finaste franska chokladerna, samtidigt som de erbjuder ett exklusivt urval av de finaste choklad, alla handgjorda med iakttagande av fransk tradition.