10
Moderna är en innovativ utmanare på den svenska försäkringsmarknaden genom att erbjuda försäkringslösningar till den moderna individen och företagen, som söker trygghet i sin vardag.
2
Accept är ett svenskt försäkringsbolag som har varit verksamt sedan 1998. De arbetar till större delen med internetbaserade försäkringar vilket håller nere administrativa kostnader. Accept erbjuder bland annat inkomstförsäkring.
1
Kortio bildades 2013 med målet att hjälpa konsumenterna hitta rätt i den allt växande kreditmarknaden. Vi är oberoende kortförmedlare som är helt fristående från kortinstitut. Med lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt förmedlar vi din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut. Låt oss först hjälpa dig hitta rätt kort för din ekonomiska situation och livsstil. 
1
Tjänsten Pengino bygger på att vi inhämtar flera konkurrenskraftiga låneanbud, genom endast en låneansökan. Låneansökaren slipper därmed att fylla i 20 olika låneansökningar på olika låneintsitut och banker eftersom vi har samlat det här på Pengino.
1
Vi jämför Sveriges försäkringsbolag. Men det är inte bara priset som är viktigt. Läs mer för att skapa dig en bild av bolagen innan du köper din försäkring!
1
Axo Finans er en formidler av forbrukslån, kredittkort og forsikring. I praksis betyr dette at din søknad hos oss vil bli presentert for flere banker. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gjør det enklere for oss å finne det beste lånetilbudet, tilpasset dine behov. Når søknaden er ferdig behandlet av alle bankene tar vi kontakt med deg for å presentere det beste tilbudet.
1
NätLån finns till för dig som enkelt och smidigt behöver extra pengar. Det gör det enkelt för dig att få en överblick över vad ett lån hos oss kostar. Du kan ansöka när du vill, dygnet runt.
1
Moank är en ny aktör inom personlån. Tillsammans med Moank byggs ett samarbete för att du ska kunna få en så enkel ekonomisk vardag som möjligt. Genom ett credification concept får du möjlighet att vara med att påverka dina egna lånevillkor.
3
Syftet med Arcadia Finans är att hitta en finansieringslösning som passar just Dig bland ett flertal banker och finansieringsbolag. Tjänsten är helt kostnadsfri att använda! Man kan låna från 10 000 till 400 000 utan säkerhet och med snabbt besked.
3
Ratsit är ett internetbaserat företag som tillhandahåller affärs- och kreditinformation på ett effektivt och nytänkande sätt till enskilda individer – oavsett om informationen ska användas i arbetslivet eller privat.
6
Comboloan är Sveriges äldsta jämförelsetjänst för lån. Vi har prutat bolån och privatlån lån sedan år 2000 och hjälpt 140 000 besökare och medlemmar till bättre lånevillkor.
2
Via endast en ansökan kan du jämföra flera banker och långivare. Faktiskt så sitter upp till 30 trovärdiga långivare redo att behandla din ansökan. Inhämta upp till flera låneerbjudanden nu!Låna upp till 600 000 kr, ränta från 2,95 %.
1
Direkto är en låneförmedlare som jämför privatlån från flera banker och långivare. Direkto hjälper privatpersoner att hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning.
3
En jämförelsetjänst för lån som är lika gratis som när du jämför elprylarSubject: Slå ihop dina lån och spara pengar genom Enklare.
1
Med Finansexperter kan du skicka dina specifika behov och information och banker kommer att konkurrera om ditt företag. Du kommer att kunna välja vilken som är bäst för dig! Komplettera din ansökan via online-formuläret på denna sida och få återkoppling snabbt från deras finansiella partners.
1
FoxyFinans är en finansiell tjänst avsedd för personer som är bosatta i Sverige. Den ger tillgång till fördelaktiga erbjudanden på lån, refinansiering, kreditkort och försäkring.
2
GoodCash skapades för dem som behöver låna pengar snabbt och tryggt. Du kan ansöka om att få låna upp till 30 000 sek trots betalningsanmärkningar.
1
Genom Kreas plattform kan du jämföra låneförslag från olika långivare och kan på så sätt hitta det lån som passar just ditt företag.

Mest besökt igår