1
FavoritLån.se marknadsför Axo Finans tjänst, en låneförmedlare för 15 olika långivare. Ansökan skickas in genom FavoritLån.se och hanteras sedan av Axo Finans.
3
Deras dröm är att skapa en bank som de vill att den ska vara - transparent och tillgänglig för alla. Med hjälp av den modernaste teknologin som finns tillgänglig vill de skapa Europas mest relevanta och personliga bank som hjälper dig att förbättra din personliga ekonomi. Som kund hos dem har du möjlighet att samla in lån och krediter, öppna sparkonton, låna pengar, ansöka om kreditkort och ta upp låneskydd.
2
Låna pengar idag och gör dina drömmar till verklighet. Ett privatlån är ett lån som är avsatt till konsumtion och därför är privatlån också känt under namnet konsumtionslån, där du kan låna från 5000 kr upp till 600 000 kr. När du använder Lendsafes tjänst så görs det endast en kreditupplysning på dig, samt att du har möjlighet att få lånerbjudanden från upp till 45 långivare. Du låter alltså långivarna tävla om dig, istället för tvärtom! Där du har möjlighet att välja den långivare som erbjuder dig det bästa privatlånet med en låg ränta och bra villkor.
1
ViaConto erbjuder dig flexibla lån  
1
Beefinans erbjuder en lånetjänst där svenska människor kan ansöka om lån. En ansökan skickas till upp till 42 olika låneleverantörer.
1
Pengari.se är en högpresterande lånemäklarkampanj baserad på en av de största och mest framgångsrika svenska finansiella lånemäklarna. Kampanjen ger tillgång till cirka 40 kreditleverantörer via samma applikation.
3
Kort sagt, Enkelfinans är en lån- och försäkringsmäklare. Det betyder att de inte lånar ut pengar själva, men de hjälper kunder som vill hitta det bästa lånet på marknaden
3
På Solo Finans kan du låna upp till 600 000 kr. De erbjuder en bra ränta baserat på din ekonomiska situation. Du kan också samla in dina nuvarande lån i ett grupplån och därmed spara både tid och pengar varje månad. En ansökan med dem är lätt att fylla i och du kommer att få svar inom kort. När ansökan har godkänts undertecknar du ditt låneavtal med BankID för att få lånet utbetalt.

Mest besökt igår