6
Comboloan är Sveriges äldsta jämförelsetjänst för lån. Vi har prutat bolån och privatlån lån sedan år 2000 och hjälpt 140 000 besökare och medlemmar till bättre lånevillkor.
2
Via endast en ansökan kan du jämföra flera banker och långivare. Faktiskt så sitter upp till 30 trovärdiga långivare redo att behandla din ansökan. Inhämta upp till flera låneerbjudanden nu!Låna upp till 600 000 kr, ränta från 2,95 %.
1
Direkto är en låneförmedlare som jämför privatlån från flera banker och långivare. Direkto hjälper privatpersoner att hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning.
3
En jämförelsetjänst för lån som är lika gratis som när du jämför elprylarSubject: Slå ihop dina lån och spara pengar genom Enklare.
1
Med Finansexperter kan du skicka dina specifika behov och information och banker kommer att konkurrera om ditt företag. Du kommer att kunna välja vilken som är bäst för dig! Komplettera din ansökan via online-formuläret på denna sida och få återkoppling snabbt från deras finansiella partners.
1
FoxyFinans är en finansiell tjänst avsedd för personer som är bosatta i Sverige. Den ger tillgång till fördelaktiga erbjudanden på lån, refinansiering, kreditkort och försäkring.
2
GoodCash skapades för dem som behöver låna pengar snabbt och tryggt. Du kan ansöka om att få låna upp till 30 000 sek trots betalningsanmärkningar.
1
Genom Kreas plattform kan du jämföra låneförslag från olika långivare och kan på så sätt hitta det lån som passar just ditt företag.
1
På Lån & Spar Bank gör de dina bankärenden till en smidigare bit i livspusslet. De erbjuder dig enkla och smidiga banktjänster kombinerat med riktigt bra personlig service. Allt för att du ska få en så bra överblick och kontroll på din privatekonomi som möjligt.
1
Lendify parar ihop de som vill låna ut pengar med dem som behöver låna. Det är bekvämt för båda deltagarna att samarbeta. Den som vill låna blir kreditbedömd och kan använda summan som de behöver och någon annan med bra ekonomi tjänar 4–5 procent i ränta efteråt.
4
LendingWire är en finansiell tjänst avsedd för personer som är bosatta i Sverige. Den ger tillgång till fördelaktiga erbjudanden på lån, refinansiering, kreditkort och försäkring.
1
Letalån.se är Sveriges nya lånförmedlare. Det ska vara enkelt och tryggt att ansöka om lån och via letalån.se kan du enkelt se vilka olika alternativ banker och låneinstitut kan erbjuda dig.
1
Ansök och jämför företagslån. Ta den snabba vägen till trygg finansiering. Du ansöker via ett frågeformulär och får sedan erbjudanden från flera banker. Helt kostnadsfritt!
1
SevenDay är specialister på privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver belåna din bostad för att låna av dem. Dessutom har vi ovanligt bra villkor på våra lån. Inte minst om du jämför med din vanliga bank. Behov av pengar kan dyka upp när som helst, sju dagar i veckan. Du kanske ska byta bil, renovera hemma, ut och resa eller samla dina lån och krediter på ett ställe. Oavsett vad du behöver pengar till, ser vi till att lånet inte kostar dig mer än nödvändigt.
3
SuperFinans kampanjbeskrivning:Bli matchad med ditt perfekta lånVia SuperFinans kan du matchas med Sveriges bästa banker, långivare och mäklare. Gratis, enkelt och till 100% icke-bindande.
1
Top5Credits.com har undersökt lånen till dig. De har testat alla lån och lånetjänster, allt för att du ska kunna fokusera på det lån som passar dig bäst. Jämför lånen på ett enkelt sätt och registrera dig, så hittar de de fem lånen som passar dig bäst.
1
Zapplån ger dig en smidig jämförelse av flera olika långivare., för att hitta det lån som passar dig allra bäst. Tjänsten passar dig som vill låna pengar direkt in på kontot snabbt, slippa lägga onödig tid samt energi på att ansöka hos varje enskild långivare

Mest besökt igår