1
SevenDay är specialister på privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver belåna din bostad för att låna av dem. Dessutom har vi ovanligt bra villkor på våra lån. Inte minst om du jämför med din vanliga bank. Behov av pengar kan dyka upp när som helst, sju dagar i veckan. Du kanske ska byta bil, renovera hemma, ut och resa eller samla dina lån och krediter på ett ställe. Oavsett vad du behöver pengar till, ser vi till att lånet inte kostar dig mer än nödvändigt.
3
SuperFinans kampanjbeskrivning:Bli matchad med ditt perfekta lånVia SuperFinans kan du matchas med Sveriges bästa banker, långivare och mäklare. Gratis, enkelt och till 100% icke-bindande.
1
Top5Credits.com har undersökt lånen till dig. De har testat alla lån och lånetjänster, allt för att du ska kunna fokusera på det lån som passar dig bäst. Jämför lånen på ett enkelt sätt och registrera dig, så hittar de de fem lånen som passar dig bäst.
1
Zapplån ger dig en smidig jämförelse av flera olika långivare., för att hitta det lån som passar dig allra bäst. Tjänsten passar dig som vill låna pengar direkt in på kontot snabbt, slippa lägga onödig tid samt energi på att ansöka hos varje enskild långivare
1
Direkto är en låneförmedlare som jämför privatlån från flera banker och långivare. Direkto hjälper privatpersoner att hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning.
1
FoxyFinans är en finansiell tjänst avsedd för personer som är bosatta i Sverige. Den ger tillgång till fördelaktiga erbjudanden på lån, refinansiering, kreditkort och försäkring.
1
Genom Kreas plattform kan du jämföra låneförslag från olika långivare och kan på så sätt hitta det lån som passar just ditt företag.
4
LendingWire är en finansiell tjänst avsedd för personer som är bosatta i Sverige. Den ger tillgång till fördelaktiga erbjudanden på lån, refinansiering, kreditkort och försäkring.
1
FavoritLån.se marknadsför Axo Finans tjänst, en låneförmedlare för 15 olika långivare. Ansökan skickas in genom FavoritLån.se och hanteras sedan av Axo Finans.
1
ViaConto erbjuder dig flexibla lån  
1
Pengari.se är en högpresterande lånemäklarkampanj baserad på en av de största och mest framgångsrika svenska finansiella lånemäklarna. Kampanjen ger tillgång till cirka 40 kreditleverantörer via samma applikation.
3
Kort sagt, Enkelfinans är en lån- och försäkringsmäklare. Det betyder att de inte lånar ut pengar själva, men de hjälper kunder som vill hitta det bästa lånet på marknaden
1
Hos Dack-online.com kan du jämföra priserna på däck från populära märken som Continental, Goodyear eller Pirelli.Här hittar du dessutom en variation av fälgar samt ett stort utbud av motorolja för olika fordon.
1
MinKreditkoll vill göra det enklare för svenskar att få kontroll på sin egen data och veta vilket värde det kan ge dem. MinKreditkoll jobbar för att det ska bli enkelt att få reda på hur bra villkor man kan få på alla viktiga utgifter – som bolån och försäkring, samt hur man gör för att få dessa bra villkor.
3
Hos Resurs Bank kan du ansöka om ett lån på upp till 500 000 kr utan säkerhet och med bra ränta, oavsett om du behöver låna för att renovera, köpa ny bil eller boka resa.
2
Låna pengar idag och gör dina drömmar till verklighet. Ett privatlån är ett lån som är avsatt till konsumtion och därför är privatlån också känt under namnet konsumtionslån, där du kan låna från 5000 kr upp till 600 000 kr. När du använder Lendsafes tjänst så görs det endast en kreditupplysning på dig, samt att du har möjlighet att få lånerbjudanden från upp till 45 långivare. Du låter alltså långivarna tävla om dig, istället för tvärtom! Där du har möjlighet att välja den långivare som erbjuder dig det bästa privatlånet med en låg ränta och bra villkor.
1
Beefinans erbjuder en lånetjänst där svenska människor kan ansöka om lån. En ansökan skickas till upp till 42 olika låneleverantörer.
5
Dem är specialiserade på personförsäkringar som skyddar dig och din familj mot plötsliga yttre händelser.

Mest besökt igår