36
Showtic är sajten för dig som är intresserad av teater, show, musikal och konsert. På Showtic köper du enkelt dina biljetter till nöjesevenemang runt om i Sverige. Du hittar även roliga nyhetsartiklar, spännande intervjuer, tävlingar och mycket mer. Showtic representerar ett flertal arenor i norden och ett antal evenemangsarrangörer använder portalen för att marknadsföra och sälja biljetter till sina produktioner.
1
De vill att du ska få ut mesta möjliga av dina teaterresor till London, så de ser till att de gör så mycket forskning som möjligt. De kan också beskriva vad du ska se innan du ens är där. Det beror på att det är deras affärsverksamhet (och vårt nöje) att gå och kolla in vyer från alla olika delar av teatret.
1
Anytime grundades 2002 och är idag den ledande video on demand-tjänsten i Norden och Baltikum. Tjänsten är tillgängligt via ledande TV-operatörer och OTT-partners och erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier. SF Anytime är en del av SF Studios som i sin tur är en del av Bonnier AB.

Mest besökt igår